Vi är jätteglada och stolt att vi har hittad Nordmarkens Destilleri som samarbetspartner.  På destilleriet finns ett bra kunskap i tillverkningen av olika spritdrycker,  pionjärskap och lokal kännedom. 
Nordmarkens Destilleri liger i byn Holmedal på gränsen av  norra Dalsland och södra Värmland.  För många många år sedan fanns Holmedal i Dalslands nordliga marker. 
 
Från deras hemsida;​

"Vi som driver bolaget är ett kreativt gäng med härlig kamratanda och vi har tidigare erfarenhet av att jobba med whisky och andra drycker. Förutom kunskap har vi även ett brinnande intresse för dryckesframställning och en djup drivkraft att bygga vårt företag och vårt rykte, en flaska i taget. Vi satsar mera på kvalitet än kvantitet.

Företaget som startade 2014 har sin hemvist i hjärtat av värmlandsskogarna, 10 km från grannlandet i väster.

Välkommen att följa oss i vår utveckling Morgan, Ingmar, Gunnar ,Mikael, Jens och Claes

 

Våran vardag fylls med en drivkraft att med egenproducerad maltwhisky som bas erbjuda exklusiva och innovativa dryckesupplevelser till alla privatpersoner och företag som vill uppleva det stora extra i mindre hantverksproducerade dryckesbatcher.

Vi är väldigt seriösa gällande dryckesframställning men vi gör detta även för att vi tycker det är så fantastiskt roligt och vi har ingen exitstrategi – bara en djup drivkraft att bygga vårt företag och vårt rykte, en flaska i taget. Vi skall vara stora när det behövs och små när det krävs. Vi levererar våra produkter både till restauranger och systembolaget".